Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
    Фабрично не подскачат.
    кое не подскача фабрично?
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Предницата.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
        Предницата.
        карал си 166 дизел току що излязла от завода?
        моята е сглобена във фабрика, не съм я сглобявал сам :Р

Comment

• Не съм, но няколко пъти съм карал V6, който не е по-лек от дизела и няма такива филми. Сигурно ще е от въртящия момент .

Comment

• 166 е изключително стабилна кола, просто вече са уморени. Като си смените 4 амортисьора с пружини, окачването да е чук отвсякъде и реглажът да е като хората (това май се оказа доста сложно) тогава ще си говорим.
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Всичко е до Амортисьори,моята V6-ца е с Bilstein и е като залепена за пътя,JTD-то ми е със Sachs и също е стабилна и не подскача.Нали не мислите че кола на 12+ години със стоковите амортисиори ще е ОК.
              P.S Дизела по талон е 1490 кг.,а V6 е 1510кг.
              Last edited by Bobiuzunov; d.m.y г., 19:06.

Comment

• зависи къде си я карал, ефекта за който говоря го е виждал всеки на ралита, само че тук ефекта съвсем слаб, гумите не се отлепят от пътя, не знам какво значи фабрично, окачването ми е първокласно, знаеш с какво се занимавам и че разбирам от авточасти

Comment

• Нямах впредвид твоята кола,която не се съмнявам че е в отлична кондиция,говорих по принцип за повечето 166-ци,че както е написал Code плачат за сериозна подмяна на повечето компоненти от окачването.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                    Нямах впредвид твоята кола,която не се съмнявам че е в отлична кондиция,говорих по принцип за повечето 166-ци,че както е написал Code плачат за сериозна подмяна на повечето компоненти от окачването.
                    аз се обърнах към колегата с каската, не към теб

Comment

• Колеги, днес си взех от АХМ силиконови емблемки за 6.50 . Според мен стана по -добре от нови оригинални. Някой сложил ли си е такива , в смисъл питам дали издържат във времето?
                      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Какви са тия силиконови емблемки колега?

Comment

• Къде се лепят тези емблемки? Снимай, ако можеш.

Comment

• Сега видях,мисля че е за предния капак,за друго место не се сещам за отзад незнам дали ще свърши работа.

Comment

• Точно на задницата си я залепих колега. Няма никакъв проблем. Става по добре от оригинална емблема. Просто за 6,50 как не съм го направил да сега незнам. Емблемките са с оригинално лепило и става супер. Не виждам смисъл да снимам- просто дебела силиконова лепенка 7,5 см която пасва идеално върху емблемите. дори си взех и 8 емблеми по 2.50 за джантите - 6 см....
                              Според мен оттук нататък темите за кофти емблеми трябва да се изтрият...
                              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Аз и на двете алфи съм залепил предни и задни емблеми от самозалепващо фолио върху избелелите оригинални и то преди повече от четири години... Освен, че изглеждат супер, не са мръднали за това време - при слънце, дъжд, сняг, миене...
                                ...
                                155 1,6 TS 16V `96
                                166 2,4 JTD `99
                                147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Working...
                                X