Първоначално публикувано от Doomguy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеПредницата.
моята е сглобена във фабрика, не съм я сглобявал сам :РНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
166 е изключително стабилна кола, просто вече са уморени.Като си смените 4 амортисьора с пружини, окачването да е чук отвсякъде и реглажът да е като хората (това май се оказа доста сложно) тогава ще си говорим.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Всичко е до Амортисьори,моята V6-ца е с Bilstein и е като залепена за пътя,JTD-то ми е със Sachs и също е стабилна и не подскача.Нали не мислите че кола на 12+ години със стоковите амортисиори ще е ОК.
P.S Дизела по талон е 1490 кг.,а V6 е 1510кг.Last edited by Bobiuzunov; d.m.y г., 19:06.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеНямах впредвид твоята кола,която не се съмнявам че е в отлична кондиция,говорих по принцип за повечето 166-ци,че както е написал Code плачат за сериозна подмяна на повечето компоненти от окачването.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Точно на задницата си я залепих колега. Няма никакъв проблем. Става по добре от оригинална емблема. Просто за 6,50 как не съм го направил да сега незнам. Емблемките са с оригинално лепило и става супер. Не виждам смисъл да снимам- просто дебела силиконова лепенка 7,5 см която пасва идеално върху емблемите. дори си взех и 8 емблеми по 2.50 за джантите - 6 см....
Според мен оттук нататък темите за кофти емблеми трябва да се изтрият...sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Аз и на двете алфи съм залепил предни и задни емблеми от самозалепващо фолио върху избелелите оригинални и то преди повече от четири години... Освен, че изглеждат супер, не са мръднали за това време - при слънце, дъжд, сняг, миене......
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
Comment